Επιδοτούμενο σεμινάριο για επιχειρηματίες και ελεύθερους επαγγελματίες

Ο Σύνδεσμος Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος (ΣΕΒΕ) σε συνεργασία με την ΕΕΔΕ, στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού», προτίθεται να διοργανώσει ένα ακόμα επιδοτούμενο σεμινάριο 25 ατόμων, στη Μυτιλήνη, για την Ενίσχυση του Ανθρώπινου Δυναμικού σε θέματα εξαγωγικής δραστηριοποίησης για επιχειρηματίες, παραγωγικές επιχειρήσεις και στελέχη αυτών (μέχρι 250 άτομα προσωπικό), καθώς και για εμπόρους, δικηγόρους, αυτοαπασχολούμενους και ελεύθερους επαγγελματίες.

Το Σεμινάριο θα υλοποιηθεί  Πέμπτη, Παρασκευή απόγευμα 16.00 – 22.00 και Σάββατο 9.00 – 17.00 (προτεινόμενη περίοδος 11,12,13 Ιουνίου και το επόμενο ή μεθεπόμενο Παρασκευο-σαββατοκύριακο) και για 40 ώρες συνολικά. Το άτομο που θα παρακολουθήσει το σεμινάριο (5 άτομα μέγιστος αριθμός ανά επιχείρηση), θα λάβει συνολική επιδότηση 200€ (μεικτά).

 

Προϋπόθεση Συμμετοχής:

Εργαζόμενος σε μικρομεσαία επιχείρηση ή αυτοαπασχολούμενος ή επιχειρηματίας σε επιχείρηση που δεν απασχολεί πάνω από 250 άτομα προσωπικό παραγωγική ή εμπορική (όχι ξενοδοχεία ή εστιατόρια). Επίσης δικηγόροι, λογιστές και σύμβουλοι επιχειρήσεων (όχι εργαζόμενοι σε φροντιστήρια ή ΚΕΚ)

Απαραίτητα Δικαιολογητικά Ένταξης στο Πρόγραμμα:

  1. Αίτηση συμμετοχής :  http://www.exostrefeia-eede.gr/pdf/exostrefeia_aitisi_20_6.pdf)

 

  1. Aντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας
  2. Βεβαίωση εργοδότη ή βεβαίωση έναρξης επιτηδεύματος
  3. Bιογραφικό σημείωμα
  4. Πρόσφατη φωτογραφία
  5. Υπεύθυνη δήλωση ότι η επιχείρηση δεν απασχολεί προσωπικό άνω των 250 ατόμων
  6. ΑΦΜ & Δ.Ο.Υ. καθώς και ΑΜΚΑ του καταρτιζόμενου (όχι της επιχείρησης)